Burn-out begeleiding

Dit programma is bedoeld voor iedereen die in een burn-out zit. Uit ervaring weet ik dat dit een moeilijke situatie is. Het heeft een behoorlijke impact op jou, je privé leven en ook het werkzame leven. En daaraan wil je natuurlijk hard werken. Een burn-out programma duurt twee keer zolang dan een preventieprogramma of een natraject. Je hebt het recht om te leren van de ontstane situatie. Dat vergt aandacht en diepgang. Tijdens het hele traject heb je Paul die samen met jou het pad loopt.

Er is een speciaal burn-outprogramma gemaakt van 1 intakegesprek en 10 wandelsessies.

Vooraf aan je intakegesprek stuur ik je een vragenlijst die gebruikt wordt om te bepalen in welke mate je burn-out bent. Dat vormt de basis voor het burn-out begeleidingstraject.

Het is de vraag of er een klik is tussen ons twee. Je kunt tijdens een intake wandelsessie kennis maken. De intake kost € 75,=. Als je het hele traject afneemt, dan krijg je de intakekosten als korting.

Maak je geen gebruik van mijn burn-out begeleidingstraject, dan vernietig ik jouw vragenlijst na vier weken.

Hoe gaat een traject in zijn werk?

De 11 sessies, intake en 10 coaching wandelingen, duren twee uren per wandelsessie.

  • We zijn 1,5 uur al wandelend bezig met jouw buitencoaching. Dit is het moment waarop de magie tussen jou en Paul plaatsvindt. De magie naar jouw tevredenheid.
  • Jij bepaalt tijdens de intake wat je wil bereiken en wanneer je tevreden bent.
  • Tussen de wandelsessies werk jij aan het bereiken van deze tevredenheid.
  • We sluiten een half uur af. Dit half uur gebruiken we om iets te drinken, maken we een vervolgafspraak en bespreken we de stappen die jij onderneemt voor de volgende wandelsessie.
  • Jij investeert geld en tijd in dit programma.
  • De wandelcoach investeert in de voorbereiding van de wandelgesprekken, bedenkt toepasbare werkvormen en noteert de afspraken.
  • Er volgt altijd een e-mail met de afspraken voor de volgende wandelsessie.