Burn-out natraject

Dit programma is bedoeld voor iedereen die een burn-out heeft gehad. Uit ervaring weet ik dat na een burn-out weer opstarten niet zo eenvoudig is. Het is spannend om als ex-burn-out mens het dagelijkse werk op te pakken. Je wordt door Paul begeleid om na het herstel weer te leren leven met de diepgang en aandacht waar je recht op hebt. Paul loopt samen met jou dit uitdagende pad.

Er is een speciaal natraject-programma gemaakt van 1 intakegesprek en 5 wandelsessies.

Vooraf aan je intakegesprek stuur ik je een vragenlijst die gebruikt wordt om te bepalen in welke mate je burn-out bent geweest. Dat vormt de basis voor het burn-out natraject.

Het is de vraag of er een klik is tussen ons twee. Je kunt tijdens een intake wandelsessie kennis maken. De intake kost € 75,=. Als je het hele traject afneemt, dan krijg je de intakekosten als korting.

Maak je geen gebruik van mijn burn-out natraject, dan vernietig ik jouw vragenlijst na vier weken.

Hoe gaat een traject in zijn werk?

De zes sessies, intake en 5 coaching wandelingen, duren twee uren per wandelsessie.

  • We zijn 1,5 uur al wandelend bezig met jouw buitencoaching. Dit is het moment waarop de magie tussen jou en Paul plaatsvindt. De magie naar jouw tevredenheid.
  • Jij bepaalt tijdens de intake wat je wil bereiken en wanneer je tevreden bent.
  • Tussen de wandelsessies werk jij aan het bereiken van deze tevredenheid.
  • We sluiten een half uur af. Dit half uur gebruiken we om iets te drinken, maken we een vervolgafspraak en bespreken we de stappen die jij onderneemt voor de volgende wandelsessie.
  • Jij investeert geld en tijd in dit programma.
  • De wandelcoach investeert in de voorbereiding van de wandelgesprekken, bedenkt toepasbare werkvormen en noteert de afspraken.
  • Er volgt altijd een e-mail met de afspraken voor de volgende wandelsessie.

I